Használt gumiabroncs értékesítés

A használt személyautó gumiabroncsokat három kategóriába csoportosítjuk. A csoportosítás, válogatás folyamatában a hibás, szakadt, vágott, gyenge, illetve az ismeretlen márkájú abroncsokat eltávolítjuk.
Garantáljuk, hogy a választott darabok kivétel nélkül rendelkeznek a kategóriában meghatározott paraméterekkel, így ügyfeleink bátran választhatják a számukra legelőnyösebbet.
Számunkra is fontos, hogy ügyfeleink megtalálják a nekik legkedvezőbb kategóriát, árban, minőségben és darabszámban, ezáltal megalapozva egy hosszútávú üzleti partnerség kialakulását.
A rendelések kiszolgálására szakmailag képzett személyzet áll rendelkezésükre, akik szállítás megszervezésében is segítséget tudnak nyújtani.

Használt gumiabroncs kategóriák:

  • "A" KATEGÓRIA (5-8 mm)
    A magas minőségű használt gumikat csak professzionális légnyomásos (3 bar) tesztgéppel átvizsgálva értékesítjük. Megrendelhető mennyiség: 1300 - 1500 darab/ 40Ft HC konténer, mivel ezeket csak szimplán rakodva tudjuk szállítani.
  • "B" KATEGÓRIA (4-8 mm)
    Ezeket a gumiabroncsokat lehet kérni 4-es vagy 5-ös gyűréssel a nagyobb rakodási mennyiség érdekében, valamint tudjuk biztosítani átvizsgálásukat egy professzionális, légnyomásos (3 bar) tesztgép segítségével. Megrendelhető mennyiség: 2800 - 2900 darab/40Ft HC konténer.
  • "C" KATEGÓRIA (3-8 mm) 
    Ebben a kategóriában a min. 3+mm, de akár 8mm profillal rendelkező használt gumiabroncsok rendelhetőek, 4-es, 5-ös gyűrésekkel készített csomagokban, így biztosítva rakodáskor a lehető legnagyobb mennyiséget. Megrendelhető mennyiség: 2800 - 2900 darab/40Ft HC konténer.

© Copyright Rivigum - All Rights Reserved

Mobirise web page software - Find more